Fly Away Simulation
Your #1 Source for Flight Simulators!

Search for Downloads

Use this form to search for downloads and addons including aircraft, scenery and more.

Search entire site

Use this form to perform a site-wide search for forum posts, news and reviews and videos.

SearchSearch 

United Airlines livery

Post new topic   Reply to topic
Author Message
teejay
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Feb 23, 2006
Posts: 9
Posted: Mon Nov 03, 2008 12:55 am 

m new to this forum, however not new to FS. I am a United Airlines employee (36 yrs.) and I am somewhat troubled by the lack of UAL liveries available, especially in the new generation jets. The available liveries are generally the older B747,767, 757, 727, 737 and A319/20. I see American Airlines in the new generation jets at most sites, and of course there is some sense of envy. I have tried over the last several months to learn the fine art of painting UAL livery, but sadly I simply cannot and do not come close to some of the fine work I have seen. So here is my request, I am looking for liveries for the following aircrafts
A330-300/400/600
B797
B737-800 w/winglets

I am recently divorced and still paying off my legal bill (excess of $26,500.00) but I am willing to pay a little bit for the repaints, being involved with MSFS and learning to repaint and create scenery is about the only hobby I am alble to afford.
Thanking you in advance,
Carl (teejc@comcast.net)
Back to top
Tailhook
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Oct 12, 2005
Posts: 8477
Location: El Dorado
Posted: Mon Nov 03, 2008 1:26 am 

Hi teejay
Some of the aircraft textures you are requesting are only available for payware models. First of all you have to specify which model you want the textures for as you cannot slap any texture set on any model.
Back to top
honuala
First Officer
First Officer

Pro Member

Joined: Dec 05, 2007
Posts: 413
Posted: Mon Nov 03, 2008 3:27 am 

yes if you had what he says i could try something for you
Back to top
teejay
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Feb 23, 2006
Posts: 9
Posted: Mon Nov 03, 2008 4:47 pm 

honuala wrote:
yes if you had what he says i could try something for you


First let me thank you guys for the quick response. Second, let me see if I understand what you are asking me, what you are saying is for me to provide a model of the aircraft type I want repainted?
Carl
Back to top
Tailhook
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Oct 12, 2005
Posts: 8477
Location: El Dorado
Posted: Mon Nov 03, 2008 10:25 pm 

You don't have to provide a model as in making one yourself. Just let us know which model you want it for.

Example: The B747

Freeware: Posky
Payware: PMDG

There are more models available but to illustrate my point two will do. If someone paints the POSKY for example, you can't use that repaint and put it on a PMDG.
If you find a repaint for the PMDG, you can't use it for a POSKY.

If you browse the various file libraries at Avsim and Flightsim etc. you'll see that the repainter normally states which model his textures (repaints) are for.
Back to top
honuala
First Officer
First Officer

Pro Member

Joined: Dec 05, 2007
Posts: 413
Posted: Tue Nov 04, 2008 7:06 am 

ok i did a posky 737-800 with winglets in about an hour......remeber in just an hour so dont be to critical....lol

oh yeah i also did the tug in the colors as well......








if you want this let me know and i can work on it more to make it nicer......
Back to top
teejay
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Feb 23, 2006
Posts: 9
Posted: Tue Nov 04, 2008 10:04 pm 

honuala wrote:
ok i did a posky 737-800 with winglets in about an hour......remeber in just an hour so dont be to critical....lol

oh yeah i also did the tug in the colors as well......
if you want this let me know and i can work on it more to make it nicer......


****Oh my God! It took me all day just to paint part of the engine and it looked like crap.....
I would be happy to accept it just the way it is, I think it looks great!!!
Carl
Back to top
teejay
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Feb 23, 2006
Posts: 9
Posted: Tue Nov 04, 2008 10:06 pm 

I suspected thats what you needed and I think I remember where I can find the paint kits if that would work as well.
Thanks again,
Carl
Back to top
Bran09
Captain
Captain

Pro Member

Joined: May 07, 2006
Posts: 970
Location: Florida
Posted: Wed Nov 05, 2008 1:03 am 

Ahh yes painting is the hardest thing to do well im working on my own livary for the project open sky 737 so stay tuned will have up on avism by next week or so Wink
Back to top
Westernstyle
Captain
Captain

Pro Member

Joined: Feb 21, 2007
Posts: 740
Posted: Wed Nov 05, 2008 1:21 am 

Your Avsim name is Bran09 too?
Back to top
Razgr1z912
Captain
Captain

Pro Member

Joined: Dec 30, 2006
Posts: 855
Posted: Wed Nov 05, 2008 1:44 am 

Westernstyle wrote:
Your Avsim name is Bran09 too?


Are you trying to hijack this thread? You can use the PM feature next time.
Back to top
honuala
First Officer
First Officer

Pro Member

Joined: Dec 05, 2007
Posts: 413
Posted: Wed Nov 05, 2008 6:06 am 

naw man i wont give you that one i'll make a better one and let you see....... Cool
Back to top
honuala
First Officer
First Officer

Pro Member

Joined: Dec 05, 2007
Posts: 413
Posted: Wed Nov 05, 2008 7:33 am 

OK heres the final one....i'll PM you the link to download my file.....hope you like it.......











heres the link to the pic that i used same tail number as the repaint

http://lh3.ggpht.com/_8o7USSfTxf4/R-rFMiYuz_I/AAAAAAAAAXA/g1ZHE8rNc7A/United+Airlines+beginning+to+take+off.jpg
Back to top
honuala
First Officer
First Officer

Pro Member

Joined: Dec 05, 2007
Posts: 413
Posted: Wed Nov 05, 2008 7:40 am 

oops missed the 4 in the tail number lol
Back to top
Tailhook
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Oct 12, 2005
Posts: 8477
Location: El Dorado
Posted: Wed Nov 05, 2008 8:00 am 

That link does not work Sir
Back to top
Bran09
Captain
Captain

Pro Member

Joined: May 07, 2006
Posts: 970
Location: Florida
Posted: Wed Nov 05, 2008 3:51 pm 

not to be mean but that paint looks like an ai paint Shocked
Back to top
Bran09
Captain
Captain

Pro Member

Joined: May 07, 2006
Posts: 970
Location: Florida
Posted: Wed Nov 05, 2008 3:56 pm 

Heres my paint im working on needs lots of work.



i need to do the tail and add a 3 line of blue and add some dirt on it Wink
Back to top
honuala
First Officer
First Officer

Pro Member

Joined: Dec 05, 2007
Posts: 413
Posted: Thu Nov 06, 2008 5:17 am 

well im sorry im not up to your standards...mr bran all im rying to do is hook someone up with it... i am still learning and if dosnt like it then he dosnt need it......oh and thanks for your comment they mean the world to me Rolling Eyes
Back to top
Bran09
Captain
Captain

Pro Member

Joined: May 07, 2006
Posts: 970
Location: Florida
Posted: Thu Nov 06, 2008 4:23 pm 

im sorry i didant know you were just starting repainting Confused
Back to top
Post new topic   Reply to topic All times are GMT

Page 1 of 1
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Related Topics

Sign-Up

Signing-up for a Pro account gives you super fast uncapped speed to the thousands of FSX, FS2004 & X-Plane downloads which include aircraft, scenery and more - click here to view the library for free or...

Go Pro
Sign-Up Now

Subscribe to our Free Newsletter

Join over 130,000 subscribers of our free dedicated flight simulation newsletter. Featuring new downloads, products and industry news.

 

Hot Payware

Survey

Have you downloaded your free copy of Microsoft Flight?

Yes, I really enjoy playing it!
No, I haven't downloaded it yet...
I'm going to stick with FSX
I haven't even moved to FSX, I'm sticking with FS2004
No, X-Plane all the way!
...Microsoft what?
I've moved to Prepar3D.

Votes 49906

Social

 
RSS Feed iPhone App
© Fly Away Simulation
Terms & Privacy Policy | Contact Us