Fly Away Simulation
Your #1 Source for Flight Simulators!

Search for Downloads

Use this form to search for downloads and addons including aircraft, scenery and more.

Search entire site

Use this form to perform a site-wide search for forum posts, news and reviews and videos.

SearchSearch 

Getting Active Camera Working

   
Author Message
kianok
First Officer
First Officer

Pro Member

Joined: Jan 02, 2006
Posts: 363
Location: Leeds, UK - EGNM
Posted: Sun Mar 05, 2006 10:24 pm 

I'm just trying out AC and i just can't seem to get it to do anything.

I have read the manual which is straight forward enough but just cant seem to get any views apart from the standard ones.

Anyone have any clues where i'm going wrong?
Back to top
Liono
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Jan 17, 2005
Posts: 1614
Location: Northwich (Cheshire) England.
Posted: Sun Mar 05, 2006 11:18 pm 

Hi there I have Active Camera as well and find it quite easy but that's just me.

Have a look at the screenshot this are what I have the settings on.



When I'm in the VC I just use the numpad keys to walk around.

Give it a try

All the best,

Steve
Back to top
kianok
First Officer
First Officer

Pro Member

Joined: Jan 02, 2006
Posts: 363
Location: Leeds, UK - EGNM
Posted: Mon Mar 06, 2006 12:47 am 

Thanks Steve.

I have the same settings but the num keys don't do anything (i have tried it with num lock on and off)

I still only get the standard views???
Back to top
kianok
First Officer
First Officer

Pro Member

Joined: Jan 02, 2006
Posts: 363
Location: Leeds, UK - EGNM
Posted: Mon Mar 06, 2006 12:52 am 

Just tried it again and i dont get any extra features at all?? pressing the num keys just gives me the 2d views.
Back to top
kianok
First Officer
First Officer

Pro Member

Joined: Jan 02, 2006
Posts: 363
Location: Leeds, UK - EGNM
Posted: Mon Mar 06, 2006 1:17 am 

Sorted it.... needed no cd patch 9.1 for it to work..... if anyone cares Crying or Very sad
Back to top
shozab naeem
Guest





Posted: Sat Jan 02, 2016 2:35 pm 

I have downloaded it and installed it but we don't walk with the numpad keys.I also want to solve this problem.Please give me an answer.
Back to top
shozab naeem
Guest





Posted: Sat Jan 02, 2016 3:47 pm 

I have the same problem please give me a solution.
Back to top
   
All times are GMT

Page 1 of 1
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Related Topics

Sign-Up

Signing-up for a Pro account gives you super fast uncapped speed to the thousands of FSX, FS2004 & X-Plane downloads which include aircraft, scenery and more - click here to view the library for free or...

Go Pro
Sign-Up Now

Subscribe to our Free Newsletter

Join over 130,000 subscribers of our free dedicated flight simulation newsletter. Featuring new downloads, products and industry news.

 

Survey

Have you downloaded your copy of Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition?

Yes, they have really improved it.
No, I haven't downloaded it yet...
I'm going to stick with my original FSX.
I haven't even moved to FSX, I'm sticking with FS2004.
No, X-Plane all the way!
...there's a Steam Edition?
I've moved to Prepar3D.

Votes 15433

Social

Follow us on Social Networks

Subscribe to our newsletter

 
RSS Feed iPhone App

Terms & Privacy Policy | Contact Us

Copyright © 2018 Fly Away Simulation. All Rights Reserved.