Fly Away Simulation
SearchSearch 

BIG PROBLEMS!!

Pro Member Chief Captain
pilotwannabe Chief Captain

Hi guys,

A big problem has developed with my 737 PIC. All of a sudden, out of nowhere, my autopilot has stopped working. By that I don't mean its malfunctioning, I mean its stopped working altogether. When i've got the CMD A engaged with heading select it doesn't register at all and I can still turn manually. This is the same with all modes including the autothrottle. I don't know what caused it, it was working fine yesterday. The only thing I can think of is that I uninstalled PSS 777 and PSS Dash-8, and its been since then. Could this have had an impact.

Really appreciate any advice Wink

Very Happy Very Happy

Pro Member Chief Captain
tomthetank Chief Captain

Yes,it probably deleted a file/gauge or something that was used by all aircraft
Reinstall PIC

Sorry Wink

Pro Member Chief Captain
pilotwannabe Chief Captain

Damn!!!

Thanks TTT Wink

Pro Member Chief Captain
pilotwannabe Chief Captain

Oh no!!!

I've reinstalled the package, but its made things worse!!

When on the loading screen just before my flight, a message documenting a fatal error comes up and FS closes!!

I've sent the error report to MS, don't really know if that will do any good.

The report said something about panel.dll

Any suggestions??

Crying or Very sad

All times are GMT Page 1 of 1 You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Related Topics