Fly Away Simulation
SearchSearch 

To Whom It May Concern:

Pro Member First Officer
coolsan First Officer

I don't know what's going on but for the past few weeks none of my screenshots have been accepted.
I try to send in shots on a regular basis and 99% of them are accepted, but now I haven't seen a single one.
I think my pics are pretty decent and equal in quality to the rest of the gallery....I'm not submitting crap pictures deserving to be rejected.

Thanks to anyone that can help...

Pro Member First Officer
Jason (Av8r77) First Officer

800 X 600 and must be jpeg.

Make sure that you are sending the right stuff.

If you are, then I don't know what the issue would be.

Pro Member First Officer
michlin First Officer

You should also set image resolution to 72 ppi. That is the optimum res for viewing on the web.

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

Coolsan, It has nothing to do with the content of your shots or whether Flyaway approves of them (as long as they are aircraft) but if the software accepts it.
This is a longgggg post but it covers the basics.

https://forum.flyawaysimulation.com/forum/topic/1098/upload-of-screenshots/

Keep the name short, no symbols (*&^%$#@) or spaces in the file name, a JPEG-JPG and it should go through.

Radar

Pro Member First Officer
coolsan First Officer

I tried sending one of my "rejected" shots again and now it says the media already exists.

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

I know, I had a C-130 that I uploaded and it told me that. I hunted (scrolled) and finally found it. The search engine for the shots has never worked for me.
I uploaded one the other day, can't remember what. but it was never posted.

Hey Flyaway, check your screen shot temp folder please.

Radar

Pro Member First Officer
coolsan First Officer

My last two shots made it......I don't know what happened but I'm happy with it.
Thanks for your help Radarman

Pro Member Site Admin
Fly Away Simulation (Flyaway) Site Admin

I think RadarMan could be right, I've emptied the temp folder and cleared the files that the parsed didn't "like". But if media "already exists", does that not mean you are using the same filenames as the failed media ❓

Pro Member Site Admin
Fly Away Simulation (Flyaway) Site Admin

I've made a note of the Search Engine function error, it returns no results and only a blank page with no images - you guys getting the same? I'll get to work on it 😉

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

I've tried feeding in all the terms that I can think of and it always comes up blank.
I posted a screenshot last night and it isn't up.
Kittyhawkboeing737700

Is the name to long?

Radar

Pro Member Site Admin
Fly Away Simulation (Flyaway) Site Admin

I'll look into the search. Well, I've now just realised that i've deleted all pending media that had passed the script Crying or Very sad If you could re-submit and I'll let you know if I get it.

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

Kittyhawkboeing737700
Has just been posted again. Thanks.

Radar

Pro Member Site Admin
Fly Away Simulation (Flyaway) Site Admin

No, I'm afraid I have not got it. Perhaps try without the CAPS?

Pro Member Site Admin
Fly Away Simulation (Flyaway) Site Admin

I might have a look to see if I can hard-code the script to accept any filename while I'm looking at the search... 🙄

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

I shortened it to:
kittyhawk737700

Is the name to long?

Radar

Pro Member Site Admin
Fly Away Simulation (Flyaway) Site Admin

I've got it now. I think it was the capital K at the start. Very temperamental:

https://flyawaysimulation.com/images/10/microsoft-flight-simulator-2004/



Last edited by Fly Away Simulation (Flyaway) on Wed Nov 20, 2013 12:27 pm, edited 2 times in total
Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

Thanks, we can add that to the "do not do list".

Radar

Pro Member Site Admin
Fly Away Simulation (Flyaway) Site Admin

Rgr that - I'll append now...

Pro Member First Officer
coolsan First Officer

That's the strange thing with my pic, I changed the name as the previous didn't work. I'll try again now that you deleted the temp folder

All times are GMT Page 1 of 1

Related Questions