Fly Away Simulation
SearchSearch 

A little help needed, please.

Pro Member Chief Captain
Welshflyer Chief Captain

I recently downloaded the excellent ERJ-145 by Project Open Sky (BMI), when i have taken off and set my speed in the autopilot to say, 230kts and altitude to 11,000ft and activate the autopilot the speed keeps increasing and it just climbs through the desired altitude. At first i thought it was a panel problem so i tried a different panel but it was the same with the new one. The CFG for the autopilot seems ok with, autothrottle_arming_req= 1, etc and all the relevant lights come on when switching speed, autothrottle and altitude on after switching the autopilot command on. Obviously the autothrottle is working because if i pull the throttle back to 0 on my joystick it keeps increasing speed.
Any thoughts on this would be greatly appreciated, thanks. Very Happy

Pro Member First Officer
Fatall First Officer

check the aircraft.cfg for autopilot

Pro Member Chief Captain
Welshflyer Chief Captain

Fatall wrote:

check the aircraft.cfg for autopilot

Rolling Eyes Did you actually read my post?

Pro Member Chief Captain
Welshflyer Chief Captain

Problem solved, i just downloaded a different model Very Happy .Thanks anyway.

Pro Member Trainee
skompier Trainee

Welshflyer wrote:

Problem solved, i just downloaded a different model Very Happy .Thanks anyway.

That was my solution also. I had the same problem with that one. Strange for sure.

All times are GMT Page 1 of 1

Related Questions