Fly Away Simulation

Search for Downloads

Use this form to search for downloads and addons including aircraft, scenery and more.

Search entire site

Use this form to perform a site-wide search for forum posts, news and reviews and videos.

SearchSearch 

X plane 10

   
Author Message
sydney68
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Sep 15, 2013
Posts: 1
Location: Flt driver
Posted: Sat Oct 05, 2013 2:41 pm 

I am wanting to purchase x plane 10 but unsure if my system will take it I have 4gb ram 2.8ghz speed a navidia 550ti graphics card and a 320gb hard drive o/s windows 7 32bit home premium can anybody tell me if it's good enough or do I need to change my processed to a least 3.3ghz or above any body give us some advice
Back to top
RadarMan
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Aug 25, 2003
Posts: 19235
Location: U.S.A
Posted: Sat Oct 05, 2013 4:40 pm 

Check out the recommended specs not the minimum.
The better the machine the better it looks.


http://www.x-plane.com/desktop/system-requirements/

Radar

Back to top
mwconnolly
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Jul 08, 2005
Posts: 17
Posted: Mon Nov 04, 2013 12:25 am 

Hi sydney68,

If it helps, I'm running XP-10 with everything set to max for graphics (although recommended settings are less) and appears to be running ok on my PC with:

OS: Windows 7 32-bit Home Premium
CPU: Intel Quad Core 2.5Ghz
RAM: 4GB
GRAPHICS: Geforce GTS 250

XP-10 is very flexible.... even on low settings experience is still ok for practice real flight scenarios.

Regards

Mike
Back to top
   
All times are GMT

Page 1 of 1
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Related Topics