SearchSearch 

.cfg help.

Attacktheclouds Guest

Hi,

I have done all the copying and pasting of folders (e.g., main folder, gauges,effects etc...) I do not see the plane in the plane selection menu.
I am assuming it is an issue with the cfg. What do I put for the textures? Any help would be greatly appreciated? Thanks! Here is what I have

[fltsim.0]
title=de Havilland Dash 8-100
sim=DH_Dash8_100
model=
panel=
sound=
texture=
kb_checklists=DH_Dash8_100_check
kb_reference=DH_Dash8_100_ref
atc_id=N700MS
atc_airline=Airwave
atc_flight_number=1123
atc_parking_types=RAMP
ui_manufacturer="de Havilland"
ui_type="Dash 8-100"
ui_variation="Airwave Airlines"
ui_typerole="Twin Engine TurboProp"
ui_createdby="Microsoft Corporation"
[fltsim.1]
title=de Havilland Dash 8-100 Paint1
sim=DH_Dash8_100
model=
panel=
sound=
texture=1
kb_checklists=DH_Dash8_100_check
kb_reference=DH_Dash8_100_ref
atc_id=N700MS
atc_airline=Orbit
atc_flight_number=1123
atc_parking_types=RAMP
ui_manufacturer="de Havilland"
ui_type="Dash 8-100"
ui_variation="Orbit Airlines"
ui_typerole="Twin Engine TurboProp"
ui_createdby="Microsoft Corporation"
[fltsim.2]
title=de Havilland Dash 8-100 Paint2
sim=DH_Dash8_100
model=
panel=
sound=
texture=2
kb_checklists=DH_Dash8_100_check
kb_reference=DH_Dash8_100_ref
atc_id=N700MS
atc_airline=American Pacific
atc_flight_number=1123
atc_parking_types=RAMP
ui_manufacturer="de Havilland"
ui_type="Dash 8-100"
ui_variation="American Pacific Airways"
ui_typerole="Twin Engine TurboProp"
ui_createdby="Microsoft Corporation"

4 Responses

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

Go back to where you make the aircraft selection and put a checkmark in "show all variations".
If you still can't see the aircraft scroll through the selection, it may be listed under a different name than what you think it should be.

Radar

Attacktheclouds Guest

Thanks, but I have checked that multiple times. It is not there. Any other ideas? Missing thumbnail or something?

Attacktheclouds Guest

It works now. Instead of saving the zip file to anything I simply re-opened it and proceeded with the normal installation instructions.

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

Glad you have it working.

Radar

All times are GMT Page 1 of 1

Related Questions