SearchSearch 

Hay! Whare did my Airport buildings go!

Trainee
jettaman Trainee

Hay! Whare did my Airport buildings go?

Everything else works, My jetways are there, and they work.

I have an inte core li7 9650 vista 2.67 ghz 6gb 64bit system.

NVIDIA GeForce 9800GT

*Scenery Library*.. In this order.
Megascenery X Southern California
Global, Generic & Viehicle libaries
My Traffic
Propeller Objects
Megascenery XLas Vegas
Add on scenery
Edwards Air Force Base (also in So Cal)
Default+Terrain at the very bottom below all thoes bases #'s

I have global sets, on in the 9800GT control panel. (Application Controlled)
Trilinear on in 9800GT control Panel, also in FSX?

I'm trying to move things around but no go.

12 Responses

Pro Member Trainee
matt_flyaway Trainee

im still trying to figure out where the airport traffic went. For some reason it all went away. HMMMMMM

Trainee
jettaman Trainee

I tried without any Megascenery X, but still the same?

Reinstalled X but no go.

Pro Member Trainee
DIMITRIOSCOOL Trainee

Hey as a last solution you might wanna re-install your FSX, cause maybe some files got deleted.

Dimi

Trainee
jettaman Trainee

I'll try that, I will first drop in disk 1, and choose repair.

matt_flyaway wrote:

im still trying to figure out where the airport traffic went. For some reason it all went away. HMMMMMM

"matt_flyaway, try that!

Pro Member Trainee
Robert Vertalics Sr. (Robit) Trainee

OK! Check Senery file and make sure the files you need are checked.....Defrag and reboot...... give it a shot before FSX reinstall.... 😳

Trainee
jettaman Trainee

Robit wrote:

OK! Check Senery file and make sure the files you need are checked.....Defrag and reboot...... give it a shot before FSX reinstall.... 😳

OH no!
I put in Disk 1 and selected repair, now it just shows the startup screen forever?

I will defrag, the comp. Hope FSX starts, and then check the Senery file again.

I might have to reinstall FSX, and everything else....

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

If you can't get past the splash, delete the fsx.cfg and let the Sim build a new one, if that doesn't work delete the log file.

Radar

Trainee
jettaman Trainee

RadarMan wrote:

If you can't get past the splash, delete the fsx.cfg and let the Sim build a new one, if that doesn't work delete the log file.

Radar

Ok I removed the FSX.CFG file but was a no go, so I just reinstalled FSX/Acceleration!

I did not know whare the log file was? (RadarMan)

But now, It's Working Perfect... 😎

But, I'm not done yet!
I still Have to load Megascenery X/So Cal/ Vegas.
I hope that doesn't do anything 🙄 ....if so, i'll let you know.

Thanks all, matt_flyaway, DIMITRIOSCOOL, Robit, and RadarMan for returning my PM.

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

Glad it's working now.
For future reference the log is - http://www.flightsimulationforums.com/viewtopic.php?t=3735&highlight=log

Radar

Pro Member Trainee
binky9 Trainee

I uninstalled FSX and Acceleration, reloaded them and added SP1 and SP2 so that I could load CumulusX!. Now, all of the various repaints of aircraft are gone. For instance, I have only one F/A-18, one Grumman Goose, etc.

What happened and how do I get them back?

binky9

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

Uncheck DirectX 10 in the Sims settings.

Radar

Trainee
jettaman Trainee

Did you click on all variations?

All times are GMT Page 1 of 1

Related Questions