Fly Away Simulation
Your #1 Source for Flight Simulators!

Search for Downloads

Use this form to search for downloads and addons including aircraft, scenery and more.

Search entire site

Use this form to perform a site-wide search for forum posts, news and reviews and videos.

SearchSearch 

b747 autopilot

Post new topic   Reply to topic
Author Message
piper_wichmon
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Oct 16, 2006
Posts: 74
Location: KBOS
Posted: Wed Apr 11, 2007 8:24 pm 

I downloaded an Air France 747 texture for the default b747 and the autopilot button, CMD, is not being recognized as a button; I don't get the hand thing over it when I hover. I tried engaging altitude hold, and it turns on, but does nothing. Is there no AP in FSX?
Back to top
Tailhook
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Oct 12, 2005
Posts: 8477
Location: El Dorado
Posted: Thu Apr 12, 2007 1:25 am 

piper_wichmon wrote:
I downloaded an Air France 747 texture for the default b747 and the autopilot button, CMD, is not being recognized as a button; I don't get the hand thing over it when I hover. I tried engaging altitude hold, and it turns on, but does nothing. Is there no AP in FSX?


A texture add-on will not affect the panel. Make sure that what you've dowloaded is what you say you've downloaded; also make sure that the file is indeed for FSX.
Back to top
piper_wichmon
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Oct 16, 2006
Posts: 74
Location: KBOS
Posted: Thu Apr 12, 2007 7:04 pm 

but it's even on the default b747...
Back to top
jellrod
First Officer
First Officer

Pro Member

Joined: Mar 15, 2007
Posts: 260
Location: Seattle
Posted: Thu Apr 12, 2007 9:24 pm 

Maybe I don't understand what you are trying to do, but are you in Virtual Cockpit, or the other one? I've had problems trying to engage buttins in VC, but not the normal cockpit.
Back to top
piper_wichmon
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Oct 16, 2006
Posts: 74
Location: KBOS
Posted: Fri Apr 13, 2007 12:53 am 

it's in both views.
Back to top
Tailhook
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Oct 12, 2005
Posts: 8477
Location: El Dorado
Posted: Fri Apr 13, 2007 2:03 am 

We've arrived at the stage where you'll just have to tell us what the name of your downloaded file is and where you got it from. A link to it would be even better Idea
Back to top
piper_wichmon
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Oct 16, 2006
Posts: 74
Location: KBOS
Posted: Fri Apr 13, 2007 8:30 pm 

i don't remember what site I downloaded it from, so I hosted the folder myself

http://www.fileden.com/files/2006/9/29/247075/747-AF.zip
Back to top
Tailhook
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Oct 12, 2005
Posts: 8477
Location: El Dorado
Posted: Sat Apr 14, 2007 2:29 am 

I've installed the textures you've uploaded and as I suspected there isn't a problem. Here's a screenie of the panel:




You won't be able to see the 'hand' just as you never see the (arrow) cursor on screenshots. But it does work allright.

You could always try uninstalling the air france textures and see if the problem still exists. But as I said earlier, textures do not affect panels and their functionality.
Back to top
Post new topic   Reply to topic All times are GMT

Page 1 of 1
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Related Topics

Sign-Up

Signing-up for a Pro account gives you super fast uncapped speed to the thousands of FSX, FS2004 & X-Plane downloads which include aircraft, scenery and more - click here to view the library for free or...

Go Pro
Sign-Up Now

Subscribe to our Free Newsletter

Join over 130,000 subscribers of our free dedicated flight simulation newsletter. Featuring new downloads, products and industry news.

 

Hot Payware

Survey

Have you downloaded your free copy of Microsoft Flight?

Yes, I really enjoy playing it!
No, I haven't downloaded it yet...
I'm going to stick with FSX
I haven't even moved to FSX, I'm sticking with FS2004
No, X-Plane all the way!
...Microsoft what?
I've moved to Prepar3D.

Votes 53256

Social

 
RSS Feed iPhone App

Terms & Privacy Policy | Contact Us

Copyright © 2014 Fly Away Simulation. All Rights Reserved.