Fly Away Simulation

Search for Downloads

Use this form to search for downloads and addons including aircraft, scenery and more.

Search entire site

Use this form to perform a site-wide search for forum posts, news and reviews and videos.

SearchSearch 

Delete Autogen

   
Author Message
Picachu
Guest





Posted: Tue Jun 13, 2006 12:28 pm 

Hi,

żExist any software that allows delete default FS localized Autogen?

Thank you.
Back to top
RadarMan
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Aug 25, 2003
Posts: 19256
Location: U.S.A
Posted: Tue Jun 13, 2006 4:14 pm 

Not that I know of, why would you want to do that. Any good payware download will cover most or all of it.

Radar

Back to top
Picachu
Guest





Posted: Wed Jun 14, 2006 9:57 am 

I want delete default Autogen that appears on airports created in Afcad.
Back to top
CrashGordon
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Jun 20, 2005
Posts: 4666
Posted: Wed Jun 14, 2006 2:22 pm 

Picachu wrote:
I want delete default Autogen that appears on airports created in Afcad.


Might I ask, why?
CrashGordon
CEO, Omega-Air Virtual airlines
Back to top
Picachu
Guest





Posted: Wed Jun 14, 2006 2:51 pm 

Bescause de trees are on the runway and aircraft crash with these.
Back to top
CrashGordon
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Jun 20, 2005
Posts: 4666
Posted: Wed Jun 14, 2006 3:33 pm 

Picachu wrote:
Bescause de trees are on the runway and aircraft crash with these.


I am assuming that it is happening with one runway, and not all. MS has screwed up some airports. For example, I seem to recall and airport in Bulgaria that has a VOR antenna in the middle of a taxiway.

If it is only a couple of airports that are a problem, I would suggest searching Avsim's library for scenery/afcad upgrades to those airports.

If it has happened to a lot of airports, then please list any scenery upgrades you have already installed. Maybe we can figure out what moved the trees.

Of course, if you installed no upgrades and trees are growing out of all your runways, I'd suggest putting your FS on ebay and watch the tree huggers pay a lot of money for it. Laughing

I hope it is understood that last suggestion is supposed to be humorous. Rolling Eyes
CrashGordon
CEO, Omega-Air Virtual airlines
Back to top
Greekman72
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Jun 15, 2005
Posts: 7050
Location: Hellas
Posted: Wed Jun 14, 2006 3:50 pm 

Just to correct something dear Crash.The VOR station was in Albania-LATI Wink Laughing
Back to top
RadarMan
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Aug 25, 2003
Posts: 19256
Location: U.S.A
Posted: Wed Jun 14, 2006 4:24 pm 

Try this to flatten your runways.

http://www.fs-traveler.com/flatten.shtml

Radar

Back to top
CrashGordon
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Jun 20, 2005
Posts: 4666
Posted: Wed Jun 14, 2006 4:45 pm 

Greekman72 wrote:
Just to correct something dear Crash.The VOR station was in Albania-LATI Wink Laughing


I was in Albania!?! Shocked Laughing Laughing Laughing Laughing
CrashGordon
CEO, Omega-Air Virtual airlines
Back to top
   
All times are GMT

Page 1 of 1
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Related Topics