Fly Away Simulation

Search for Downloads

Use this form to search for downloads and addons including aircraft, scenery and more.

Search entire site

Use this form to perform a site-wide search for forum posts, news and reviews and videos.

SearchSearch 

MSTS graphical issues with new card.

   
Author Message
GabreXL
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Dec 21, 2006
Posts: 1
Posted: Sat Dec 15, 2007 11:54 pm 

Hey everyone.

I've been having a problem with MSTS ever since I purchased a new ATI Radeon HD2600XT 512mb GDDR3 PCI-e.

MSTS will load up fine. However, when I get to the menu, text will not show anywhere, either in-game or in the menu. I tweaked with resolution, same thing.

My drivers are up to date and the PC is adequately cooled.

Note that I'm having similar graphical issues with BVE 2 and 4. That never happened when I operated with the on-board graphics (ATI Xpress200 chip)

Have any suggestions on what I can do? Here are my specs:

AMD Athlon 64 3500+ (2.20GHz)
2GB RAM (PC3200 DIMM 184-pin)
ATI Radeon HD2600XT 512mb GDDR3 PCI-E
Realtek AC'97 sound
200GB Seagate hard drive
Dynex 500w PSU
Back to top
RadarMan
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Aug 25, 2003
Posts: 19235
Location: U.S.A
Posted: Sun Dec 16, 2007 12:12 am 

First turn down or off the AA in the cards control panel. old games have problems with ATi drivers and AA.

If that doesn't do it try going to their site and use the oldest drivers you can find.

Radar

Back to top
   
All times are GMT

Page 1 of 1
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Related Topics