Fly Away Simulation
Your #1 Source for Flight Simulators!

Search for Downloads

Use this form to search for downloads and addons including aircraft, scenery and more.

Search entire site

Use this form to perform a site-wide search for forum posts, news and reviews and videos.

SearchSearch 

PMDG Boeing 747 Navigation Display giving incorrect SID info

   
Author Message
ItaLiaNKiinG
Guest





Posted: Fri Nov 10, 2017 11:50 pm 

Hey guys, when I enter the SID I'm using in the APP/DEP page in the FMC and execute I get a solid line that goes straight off the runway and doesn't turn it just keeps going straight, however once I delete the SID which for instance mine was "SYKES7" the navigation line turns and goes to my next waypoint, any idea of what's going on? I watched a Youtube video explaining why and what to do but I forgot. Any help is much appreciated!!
Back to top
RadarMan
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Aug 25, 2003
Posts: 19091
Location: U.S.A
Posted: Sat Nov 11, 2017 12:46 am 

Back to top
ItaLiaNKiing
Guest





Posted: Sat Nov 11, 2017 1:58 am 

That video doesn't contain the problem I'm having.. I am however doing everything right.
Back to top
ItaLiaNKiinG
Guest





Posted: Sat Nov 11, 2017 2:01 am 

Like I said I select my SID and runway number and the waypoints do show, but there's a individual line seperate from my waypoints that go straight off the runway and never stops, after execute it's a solid line just like my waypoints
Back to top
RadarMan
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Aug 25, 2003
Posts: 19091
Location: U.S.A
Posted: Sat Nov 11, 2017 3:10 am 

Back to top
ItaLiaNKiinG
Guest





Posted: Sat Nov 11, 2017 6:50 am 

Still nothing related to my problem.. Can someone go into Prepar3D and do a departure out of KTPA and put the SID as SYKES7 on runway 1L and see if it does it for you? I'm pretty sure it will because I'm not doing anything wrong.
Back to top
ItaLiaNKiinG
Guest





Posted: Sat Nov 11, 2017 3:05 pm 

Still need help here.. this is one thing that should be included in a lot of tutorials but isn't for some reason
Back to top
   
All times are GMT

Page 1 of 1
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Related Topics

Sign-Up

Signing-up for a Pro account gives you super fast uncapped speed to the thousands of FSX, FS2004 & X-Plane downloads which include aircraft, scenery and more - click here to view the library for free or...

Go Pro
Sign-Up Now

Subscribe to our Free Newsletter

Join over 130,000 subscribers of our free dedicated flight simulation newsletter. Featuring new downloads, products and industry news.

 

Survey

Have you downloaded your copy of Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition?


Votes 15436

Social

Follow us on Social Networks

Subscribe to our newsletter

 
RSS Feed iPhone App

Terms & Privacy Policy | Contact Us

Copyright © 2018 Fly Away Simulation. All Rights Reserved.