Fly Away Simulation

Search for Downloads

Use this form to search for downloads and addons including aircraft, scenery and more.

Search entire site

Use this form to perform a site-wide search for forum posts, news and reviews and videos.

SearchSearch 

Traffic Settings ?? No Planes at Gates, No ATC except to me.

   
Author Message
GaryQ
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Oct 16, 2013
Posts: 12
Location: Embarrass, WI
Posted: Sat Jan 18, 2014 3:15 pm 

Good Morn. all,

Seems I have done something ?? regarding settings in FSX. I used to have planes at the gates when I landed, and could set for heavy or light ATC traffic.

I do have ATC to my plane and Gate instructions upon landing.

I have changed my settings many times over last couple of years, but recently am experiencing the above description, only me in the air, and on the ground, (except for ground traffic, as many as I choose -heavy or just a few-with settings).

I have reset to "default" several times, all that changes is less quality with mesh and terrain. Would sure appreciate any opinion on what I may have done to myself !!

Thanks Gary Q.
Back to top
RadarMan
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Aug 25, 2003
Posts: 19235
Location: U.S.A
Posted: Sat Jan 18, 2014 5:20 pm 

Drop in Disk #1 and choose repair.

Radar

Back to top
GaryQ
Trainee
Trainee

Pro Member

Joined: Oct 16, 2013
Posts: 12
Location: Embarrass, WI
Posted: Sat Jan 18, 2014 7:09 pm 

Thank You Sir, You have helped before and "I knew you'd be there" !! GQ
Back to top
RadarMan
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Aug 25, 2003
Posts: 19235
Location: U.S.A
Posted: Sat Jan 18, 2014 7:56 pm 

I hope it works out well.
Keep us in the loop as to how it works out.

Radar

Back to top
   
All times are GMT

Page 1 of 1
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Related Topics