SearchSearch 

problem with computer

Pro Member Captain
acepilot32 Captain

ok whenever i start up my computer it goes fine until i get the intel boot screen and afer that it just shows a blinking line at the top and nothing happens so if anyone can help me that would be awesome

and im on my computer right now with a linux live cd so if you were wondering how i posted this, thats how.

3 Responses

Pro Member First Officer
walesdragon First Officer

Does a message box come up or anything? Because in my case, I accidentally deleted MSVCP60.dll from my Sytem32 drivers folder. I had to reinstall my Windows XP to resolve this problem.

Sorry mate, but re-installing or re-formatting is the only thing that I can think of. BUT don't do this until you're 100% percent of what the problem is.

Pro Member First Officer
Bob (Traches) First Officer

that really could be almost anything...

It sounds like your computer's not even trying to boot into windows, so I'd check your bios settings and make sure that your hard drive is set as a boot device (doesn't matter if it's 1st, 2nd, 3rd, whatever as long as you don't have a cd in the drive that's confusing it.)

Other than that, I'd use that linux cd and check out your boot.ini file, which is located in the root folder of the C drive. If you're not linux savvy enough to do that, lemme know and I can walk you through it 🙂

I'd say your odds are pretty slim though, sorry!

Pro Member Captain
acepilot32 Captain

well whatever it was its working now, i guess i just had it on for a very long time. (my computer is on for a week or longer and never shut off Embarassed )

All times are GMT Page 1 of 1

Related Questions