Fly Away Simulation
SearchSearch 

display settings please help

Pro Member Trainee
wesak81 Trainee

some of my planes on my flight sim x doesnt show up very good, some of the parts of the planes are missing like the textures and the fusulage , just the parts of the cocpits and wheels show up and the fan blades in the engines show up, what do i need to change in my settings i have a nvida 330 gt card in my sony vaio laptop, please any one know what i should do let me know its frustrating

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

Yes it's your card.
I won't render graphic intensive objects quickly.
The only out is to set the other slides lower so the card has more "power" routed to the aircraft.
Be sure you have the latest drivers for that card.
Run in window mode and turn off some of the programs running in the background, if you can.

Radar

Pro Member Trainee
wesak81 Trainee

all of my drivers are updated, its been working fine till i was messing with the setttings on the nvidia settings, i dont know what i messed up but like i said some of the planes are invisable with just parts of the aircraft showing, and i did close all of the programs, just to let u know, my system is

sony vaio laptop, vpcf115fm
upgraded to 930 gb hard drive
8gb ram
the nvidia 330t g 1gb video card
windows 7
cyborg evo force feed back joystick
intel I7 1.6 turbo up to 2.8 ghz

Pro Member Chief Captain
RadarMan Chief Captain

The computer looks good even the card isn't that bad but it's still a notebook.
Try resetting the cards control panel to default.
I use ATi so I'm not familiar with Nvidia control panel.

It's tearing out because the cards being pushed beyond it's capabilities.

Radar

All times are GMT Page 1 of 1

Related Questions