Fly Away Simulation
Your #1 Source for Flight Simulators!

Search for Downloads

Use this form to search for downloads and addons including aircraft, scenery and more.

Search entire site

Use this form to perform a site-wide search for forum posts, news and reviews and videos.

SearchSearch 

disk 4

   
Author Message
vik01
Guest





Posted: Mon Nov 07, 2005 7:26 am 

I have a new disk 4 installed in the cd. But a get a message to insert the FS2004 Disc $, sleect OK and restart application. I have done it many times, reinstalled FS and installed the updated, and the problem persists.

I can see the disk 4 contents in the explorer, I don't understand...

Any idea to solve the problem?
Back to top
Greekman72
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Jun 15, 2005
Posts: 7050
Location: Hellas
Posted: Mon Nov 07, 2005 7:33 am 

Contact Microsoft and ask them to replace it. Wink
Back to top
vik01
Guest





Posted: Mon Nov 07, 2005 7:36 am 

the disk is not damaged. Because I can install everything and I can see it with explorer. I think that the probles is another think like antivirus or something in the configuration. I'm working on it, not good luck so far.
Back to top
Greekman72
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Jun 15, 2005
Posts: 7050
Location: Hellas
Posted: Mon Nov 07, 2005 7:51 am 

Now you confused me.Did your installation continues when you insert the CD4 or not?When did you get this message?

The point that you can explore the CD contents doesnt means that you can run its applications.
Back to top
Guest






Posted: Mon Nov 07, 2005 11:14 am 

Your basic misunderstanding is that you do not 'install' the Disk 4 in your computer.
When you start up FS9, you will be prompted to Insert Disk 4 in the appropriate CD ROM, (the one you used to install Disks 1, 2 and 3 of the FS9 installation package). The program will not look on your hard disk for Disk 4 but in the CD ROM.
There is a 'No CD 4' patch available so that you do not need to use the CD 4 but that is another story.
Hope this helps.
Back to top
Tailhook
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Oct 12, 2005
Posts: 8477
Location: El Dorado
Posted: Mon Nov 07, 2005 11:32 am 

This is starting to get interesting. I'm just sitting here watching it all unfold.

A bit like at the movies Devil
Back to top
Greekman72
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Jun 15, 2005
Posts: 7050
Location: Hellas
Posted: Mon Nov 07, 2005 12:32 pm 

Anonymous wrote:
Your basic misunderstanding is that you do not 'install' the Disk 4 in your computer.
When you start up FS9, you will be prompted to Insert Disk 4 in the appropriate CD ROM, (the one you used to install Disks 1, 2 and 3 of the FS9 installation package). The program will not look on your hard disk for Disk 4 but in the CD ROM.
There is a 'No CD 4' patch available so that you do not need to use the CD 4 but that is another story.
Hope this helps.


Now thinks start getting better and better...Im more confused...Maybe my bad English kick my heads CPU. Hit with Chair

I thought that the problem was that Vik01 cant run his No 4 CD.If i get it right there is no meaning to use no.cd patch cause he cant finish his installation...

Im open to corrections and explanations... Exclamation Question
Dont Know
Back to top
Guest






Posted: Mon Nov 07, 2005 1:01 pm 

vik01's remark below doesn't make sense.

"I have a new disk 4 installed in the cd."


"But a get a message to insert the FS2004 Disc $, sleect OK and restart application. ....."
From the above statement - we can assume that FS9 is installed (I think)- hence the prompt to insert Disk 4 - if he doesn't insert the Disk 4 in the CD ROM then he will get no joy

"I can see the disk 4 contents in the explorer, I don't understand"
vik01 has somehow copied Disk 4 files into his hard disk - why? I hesitate to guess and obviously thinks that because he has a presentation of the CD 4 on his hard disk that he does not need to insert the Disk 4.

It all begs the question.
Has he read the installation instructions?

As it is unlikely that vik01 will return, I do feel sorry for hooktail as he will miss the entertainment - but as they say - 50% of the us try to help - the other 50% stand and watch.
Back to top
Guest






Posted: Mon Nov 07, 2005 1:15 pm 

Anonymous wrote:
... I do feel sorry for hooktail as he will miss the entertainment -



Do learn to respect the elderly and learn to use their proper names - if you please - who is "hooktail" Question

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Back to top
Greekman72
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Jun 15, 2005
Posts: 7050
Location: Hellas
Posted: Mon Nov 07, 2005 1:16 pm 

Thanks for your kindly explanation dear Guest.Wink

My impression was that although Vik inserts the CD4 in his disk drive FS dont continue running and finalising the installation but it asks again for the cd.

Lets see if he comes to check his topic and explain more to us.

Thanks Wink
Back to top
edr1073
Captain
Captain

Pro Member

Joined: Jun 19, 2004
Posts: 501
Location: Stafford Virginia
Posted: Mon Nov 07, 2005 1:22 pm 

vik01,

I am assuming that you have WinXp. Since you haven't said anything. So I will go with the basics. First you need to do a DEFRAG, then reboot your computer. DO NOT CONNECT your LAN cable or if dialup your phoneline. Start your machine in SAFE MODE, you do this by pressing F8 till you get to a black sreen and select safe mode from the menu. Depending on your system this can take up to 5 minutes. You will have nothing working but the very basics to run your machine. Go through the install as if it were booted normally. After install leave your connection down, ensure that it has installed once you boot up. If I am wrong then you need to supply better information to help you.

Regards,

Exclamation Exclamation
Regards,
Ed
(\__/)
(='.'=)
Back to top
Guest






Posted: Mon Nov 07, 2005 1:32 pm 

Anonymous wrote:
Anonymous wrote:
... I do feel sorry for hooktail as he will miss the entertainment -



Do learn to respect the elderly and learn to use their proper names - if you please - who is "hooktail" Question

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad


I do apologise to Tailhook for a lapse of memory - BTW how do you know that Tailhook is elderly? If he is elderly then I am sure he will understand any lapse of memory on my part.
It is nice to know that even Guests are sensitive to how we treat our elderly - keeping up the high standards of this execellent forum.
Back to top
Greekman72
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Jun 15, 2005
Posts: 7050
Location: Hellas
Posted: Mon Nov 07, 2005 1:37 pm 

His not only elder...He is ancient...He is a discovery of archeologists... Wink Wink Wink
Back to top
Tailhook
Chief Captain
Chief Captain

Pro Member

Joined: Oct 12, 2005
Posts: 8477
Location: El Dorado
Posted: Mon Nov 07, 2005 2:06 pm 

Anonymous wrote:
Anonymous wrote:
Anonymous wrote:
... I do feel sorry for hooktail as he will miss the entertainment -



Do learn to respect the elderly and learn to use their proper names - if you please - who is "hooktail" Question

Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad


I do apologise to Tailhook for a lapse of memory - BTW how do you know that Tailhook is elderly? If he is elderly then I am sure he will understand any lapse of memory on my part.
It is nice to know that even Guests are sensitive to how we treat our elderly - keeping up the high standards of this execellent forum.



We seem to be tripping over each other with apologies - like in the good old days. I know that Tailhook is elderly because it is I, Tailhook who objected. Firevixen bit me in the tail and I had to abandon Firefox and resort to IE for a moment Shocked and forgot to sign in. Re:...lapse of memory... I will not have any of this nonsense Exclamation

Good day to you Sir / Madam

Very Happy Very Happy
Back to top
   
All times are GMT

Page 1 of 1
You can post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum

Related Topics

Sign-Up

Signing-up for a Pro account gives you super fast uncapped speed to the thousands of FSX, FS2004 & X-Plane downloads which include aircraft, scenery and more - click here to view the library for free or...

Go Pro
Sign-Up Now

Subscribe to our Free Newsletter

Join over 130,000 subscribers of our free dedicated flight simulation newsletter. Featuring new downloads, products and industry news.

 

Survey

Have you downloaded your copy of Microsoft Flight Simulator X: Steam Edition?


Votes 15441

Social

Follow us on Social Networks

Subscribe to our newsletter

 
RSS Feed iPhone App

Terms & Privacy Policy | Contact Us

Copyright © 2018 Fly Away Simulation. All Rights Reserved.